Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan " Sevgi Bir Kuş " dergisi için hazırladığımız logo baskılı Yeşeren Kalemler ve özel tasarım kapalı kutu paketler.

 

özel üretim logolu yeşeren kalem

 

İstenilen tasarım doğrultusunda; öncelikle bir ön çalışma hazırlayarak onaylarına sunduk.

Kalemlerin bir tarafında Yeşeren Kalem yazısı, diğer tarafında ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sevgi bir Kuş Dergisi'nin logosunun yer alması istendi.

 

 

Logo baskılı çiçek açan yeşeren kalem

 

Kitap ayracı olarak da kullanabilen kapalı kutu paketlerin ise ön yüzünde "Önce Kalemimiz Sonra Dünyamız Çiçek Açsın" sloganımız, sosyal medya adresleri ve logolar,

Arka yüzünde ise Yeşeren Kalem'in ne olduğunu ve nasıl dikilmesi gerektiğini anlatan bilgilendirici görseller yer aldı.

 

özel tasarım paket tohumlu kalem

 

Özel tasarım paket çalışmalarımızda; paketin hem ön yüzüne, hem de arka yüzüne baştan aşağı yeni bir tasarım yapabiliriz.

Paketlerimizin arka yüzünde kullanım kılavuzu bulunur.

Yeşeren Kalem ile henüz tanışmamış kullanıcılar için gerekli olan bu kısımla ilgili müşterilerimiz genellikle bir değişiklik talebinde bulunmaz.

Değişiklik talebi olur ise, bu çoğunlukla yazım dilinin Türkçe'den başka bir dile çevrilmesi ile, ya da bir iki görselin basitçe değiştirilmesi ile ilgilidir.

 

yeşeren kalem promosyonluk logo

 

Yeşeren Kalemler'in arkasında bulunan, toprağa dikildiğinde 24 saat içerisinde tamamen çözünüp doğaya karışan ve kalemin içerisindeki tohumları toprakla buluşturan bitkisel bazlı kapsülleri, yeşil, kırmızı ve turuncu gibi farklı renklerde yapabiliyoruz.

 

Bu çalışmada yeşil renkli kapsüller yerine, konseptleri ile daha uyumlu olduğunu düşündükleri kırmızı renkli kapsüllerimizi tercih ettiler.

 özel logolu çiçek kalem ozel tasarım cicek acan kursun kalem

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı için yaptığımız bu işte;

Ön çalışmaları hazırlamamız 1 saat,

Ön çalışmaların onaylanması 1 ay,

Üretip teslim etmemiz ise 1 hafta sürdü.

Sevgi Bir Kuş Dergisi'ne bol şans!

 

İlginiz için teşekkür ederiz.

 

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out